Статті

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого?

Меню

День Валентина – це щорічне романтичне свято, яке відзначається у багатьох країнах світу. Цього дня прийнято зізнаватись у своїх почуттях та дарувати один одному подарунки, тому для багатьох закоханих саме це свято є особливим.

Багато чоловіків сприймають це свято як жіноче. Це пов'язано з тим, що чоловіки не завжди одержують бажані подарунки. Для приємного здивування своєї другої половинки цього дня можна розглянути кілька ідей подарунків та рекомендацій щодо вибору.

Вибираючи презент для коханого чоловіка, важливо орієнтуватися на його інтереси та переваги: спорт, книги, риболовля чи автомобілі. Хобі може бути пов'язане з відеоіграми або колекціонування цікавих речей. Правильно підібраний подарунок за інтересами приємно отримати як чоловікові, так і жінці.

14 лютого – це просто календарний день, якому надаємо значення лише ми. І це чудова можливість створити привід для радості та приємних спогадів.

Як вибрати подарунок?

Це питання залишається актуальним для всіх уже багато десятиліть. Будь-який обраний подарунок для коханої людини – це прояв уваги та бажання висловити свої почуття у вигляді сюрпризу.

Ми підготували ідеї подарунків для чоловіків залежно від конкретних переваг та критеріїв.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Залежно від віку чоловіка

Покладаючись на вік чоловіка, можна зрозуміти, який подарунок йому більше підійде і сподобається:

  • Якщо вік чоловіка від 18 до 22 років – доречним подарунком буде оригінальний та корисний смарт гаджет, геймпад, ТВ приставка, бездротова колонка або аксесуар від бренду, який подобається чоловікові (футболка чи реглан з унікальним принтом).
  • Від 22 до 25 років - можна розглянути ідеї презентів, пов'язані з професією, сертифікат на покупку в улюбленому магазині. Відмінно підійдуть смарт годинники, планшет, набір для блогера або відеокарта.
  • Для чоловіка, вік якого від 25 до 30 років, вже має більше значення статус. Новий мобільний телефон, бездротові навушники, Smart Watch, гаджет в автомобіль, а також різноманітні аксесуари.
  • Чоловікові від 30 до 35 років можна розглядати подарунки ділового характеру: флешки, паркер або іншу статусну ручку, стильний рюкзак для ноутбука, іменні Power Banks, а також інші ділові гаджети: бездротова докстанція, смарт годинник з бездротовою зарядкою.
  • Якщо вік 35-40 років – можна розглядати іменні подарунки з нанесенням друку різних логотипів або гравіювання. Логотипи та гравіювання роблять презенти пам'ятними. До таких подарунків за віком можна віднести: термопляшки, келихи, автоматичний штопор для вина, гаджети та аксесуари для авто або здоров'я, спінінгові вудилища, цікаві набори сирів, риби та інших делікатесів, колекційний алкоголь.
  • Якщо вік чоловіка 40-50 років – тут потрібно більше уваги у виборі та пошуках гарного подарунка. Відмінними ідеями стануть: подорожі та путівки, хороший спиртний напій тривалої витримки, сеанс масажу, гаджети для контролю здоров'я, а також вражаючі подарунки, які точно запам'ятаються на довгий час.

Залежно від смаку, хобі, особистих переваг

Тут можна розглядати інтереси коханого, а також те, що приносить йому велику насолоду і на що, можливо, у нього не вистачає часу. Такими ідеями можуть бути: книги певного жанру, подарунки з рибальської тематики, колекційні речі, якісний алкоголь, одяг, похід у кіно чи театр, квиток на концерт тощо.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Залежно від переваг у кухні

Подарунок може бути укладений у простій організації романтичної вечері при свічках та особливих улюблених страв чоловіка. Також гарне рішення - забронювати столик у улюбленому та значущому закладі.

Залежно від креативності

Вибираючи з категорії приємних подарунків, до яких належать враження, можна розглянути: спільний або індивідуальний для чоловіка похід у СПА, відвідування клубу віртуальної реальності, масаж, політ в аеротрубі, стрибок з парашутом, похід у кіно, театр чи музей, поїздка на відпочинок і так далі.

Що таке оригінальний та розумний подарунок чоловікові чи хлопцеві на 14 лютого?

Результатом ідеального подарунка коханій людині завжди є гарні емоції. Уважність до інтересів та побажань чоловіка/хлопця гарантує вибір правильного подарунка. Всі перелічені ідеї можуть бути як основними подарунками, так і додатковими.

Ми, у свою чергу, пропонуємо розглянути кілька варіантів розумних подарунків від бренду Gelius. Смарт гаджети будуть не лише оригінальними презентами, а й корисними помічниками для чоловіка.

ТОП розумних подарунків на День святого Валентина

У списку представлені недорогі подарунки, які доповнять подарунок-враження (СПА, кіно та інше). Також можна розглянути варіанти дорожчих основних подарунків:

Розумний Годинник Gelius Pro GP-SW004 (AMAZWATCH GT2) Black

Пристрій має стильний та універсальний зовнішній вигляд, а також великий функціонал, який дозволить завжди бути на зв'язку. Смарт годинник представлений в чорному і золотому кольорі, має функцію дзвінка, високу продуктивність і автономність. Девайс підійде для занять спортом, контролю за здоров'ям та вирішення безлічі щоденних завдань.

Також у категорії смарт годинників від бренду Gelius можна розглянути інші моделі наручних девайсів.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Геймпад Телефону Gelius Pro Conqueror

Бездротовий гаджет для геймера дозволить чоловікові поринути у світ улюблених ігор на смартфоні. Пристрій має продумані можливості контролера та корпусу для максимально зручної гри. Геймпад підходить для всіх сучасних смартфонів на базі iOS та Android, має знімну ручку для айфону та високий рівень автономності. Також на сайті інтернет-магазину Gelius можна вибрати інші моделі джойстиків та геймпадів.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

ФМ модулятор Gelius Pro RGB-QC GP-FMT040 Black-Silver

Як подарунок чоловікові-водієві відмінно підійдуть аксесуари для автомобіля: ФМ трансмітер, відеореєстратор, автоматичний холдер з бездротовою зарядкою та інші автотовари. Подарунки з цієї категорії будуть дуже корисними та приємними, оскільки використовуватимуться дуже часто.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Бездротова докстанція 3 в 1 Gelius Pro Wireless Charger

Такий смарт гаджет стане корисним подарунком, тому що зможе зарядити кілька пристроїв одночасно і без зайвих дротів. Девайс розрахований на зарядку мобільного телефону, смарт годинника та кейсу з бездротовими навушниками. Такому подарунку зрадіє будь-який чоловік.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Автоматичний штопор для вина Gelius Wine Opener

Така нестандартна ідея подарунка точно не залишить байдужим сучасних поціновувачів вина. Пристрій дозволяє отримувати задоволення від процесу відкриття пляшок, має просте керування та елегантний зовнішній вигляд. Штопор завжди доповнить винні церемонії, важливі заходи та події.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Приставка Android Smart TV Stick Gelius KX 2/16 GP-TB003

Одним із приємних подарунків для шанувальників гарних фільмів та серіалів стане портативна приставка для телевізора. Smart TV Stick від Gelius має компактні розміри, привабливий дизайн та офіційну прошивку Android 10. Максимальна роздільна здатність 4K HDR дозволить користувачеві насолоджуватися якісним зображенням та яскравою картинкою.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Повербанк Krazi KZ-PB001 Air MaQ 20000mAh Silver

Нікого не здивувати зарядним пристроєм, що переноситься в епоху використання декількох гаджетів відразу. Проте такий варіант подарунка завжди буде корисним, актуальним та приємним. Power Bank від бренду Gelius має класичний, стриманий стиль та можливість живлення ноутбука/макбука. Представлений зовнішній акумулятор має швидку зарядку і високий захист.

Також у нашому інтернет-магазині можна оформити замовлення на портативний зарядний пристрій із нанесенням будь-якого логотипу.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Комплект блогера 5 в 1 Gelius Blogger Set Life Hack Tune RGB Improved

Набір блогера стане чудовим презентом для чоловіків та хлопців, які б хотіли займатися блогінгом. У блогер сет входять всі необхідні деталі, які допоможуть створювати якісний і соковитий контент формату відео або фото.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Bluetooth TWS навушники Gelius MaxBuds

Бездротовий аксесуар для прослуховування улюбленої музики та аудіокниг дозволить насолоджуватися гарним звуком у будь-якому місці. Такий подарунок буде постійно у використанні. В асортименті категорії бездротових навушників можна знайти будь-які моделі, які гарантовано сподобаються коханому.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Bluetooth колонка Gelius by Krazi Shark2 KZBS-003U Blue/Yellow

Портативні колонки завжди будуть крутим подарунком для чоловіків. Акустичну систему можна використовувати на відкритому повітрі, для перегляду фільмів, прослуховування музики або для ігор. Колонка від Gelius точно здивує своїм потужним звучанням, патріотичним дизайном та приголомшливими басами.

Масажна подушка для шиї Gelius Smart Pillow Massager

Хорошим подарунком, що говорить про турботу та увагу, буде масажна подушка для шиї. Пристрій забезпечить чоловікові сеанс розслаблення у будь-якому зручному місці: в авто, вдома, на роботі чи у відрядженнях. Подушка розрахована на сеанси від 15 хвилин / 4 рази на день або на 60 хвилин / на одному заряді.

Що подарувати чоловіку чи хлопцю на 14 лютого

Найкращий подарунок на День святого Валентина

Підбивши підсумок такої складної теми подарунків для чоловіків, можна зрозуміти, що ідей досить багато. Найкращим подарунком, зрозуміло, можна назвати той презент, який подарує приємні емоції. При цьому будь-який подарунок має становити користь для коханого чоловіка, який використовуватиме його досить часто.

День закоханих - це чудовий привід поділитися своїми почуттями з коханою людиною та розділити їх, разом із взаєморозумінням та взаємоповагою. Тому важливим подарунком є увага та турбота.